Vejledning i arbejdsmiljø
Arbejdsmiljøloven og sikkerhedsarbejde
Byggepladsindretning
Kran, stiger og stilladser
Maskiner og værktøj
Støj og vibrationer
Kemi og støv
Løft og arbejdsstillinger
Arbejdsprocesser
Psykiske påvirkninger
Værnemidler

Forløb i virksomheden: Få et bedre arbejdsmiljø ved at ændre kultur og adfærd/vaner

   

Hvad går det ud på?

Vi kommer på besøg i jeres virksomhed og har fokus på jeres udfordringer med arbejdsmiljøet. Vi hjælper med at forbedre arbejdsmiljøet ved at ændre på kultur og adfærd/vaner. I får hjælp til selvhjælp, som er direkte tilpasset virksomhedens behov – og som så vidt muligt er en del af den daglige drift.

Hvordan foregår det

Vi tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov og drift: Hvilke opgaver og kunder har I? Hvem tager sig af hvilke opgaver? Hvilke styrker og udfordringer er der ift. jeres arbejdsmiljø? Hvilket arbejdsmiljø vil I gerne have i virksomheden?

Ud fra dette finder vi i fællesskab frem til en eller flere arbejdsmiljøaktiviteter, som I skal arbejde med. Aktiviteterne skal være konkrete og tilpasset virksomheden og skal hjælpe jer med at få nye og bedre arbejdsmiljøvaner. Når I har arbejdet med aktiviteten(erne) over en periode, kommer vi tilbage for at se hvordan det er gået. Vi ser sammen på, hvad der har virket, hvad der kan forbedres og hvordan I kan bruge jeres erfaringer fremover.

På et senere tidspunkt vil vi kontakte jer for at høre, hvordan I selv har arbejdet videre og hvordan I fortsætter med arbejdet.

Hvilke aktiviteter kan vælges?

Aktiviteterne skal direkte eller indirekte medvirke til at nedbringe ulykker, nedslidning og farlig kemi.

Aktiviteter kan fx være at lære at bruge et nyt teknisk hjælpemiddel til løft, at arbejde med at få arbejdsmiljø ind i ordremodtagelsen eller at få styr på jeres kemi.

Bestil et forløb med fokus på kultur- og adfærdsændringer ved at
skrive en mail til konsulenttjenesten@bfa-ba.dk
eller ringe på telefon 72 17 00 13

front-form2
×

Vær opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Se tidligere nyhedsbreve.